Γεωργία Ζούνη

Η Δρ. Γεωργία Ζούνη διδάσκει Τουριστικό Μάρκετινγκ στο μεταπτυχιακό MBA Τουρισμού του Πανεπιστημίου Πειραιώς, στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Πολιτιστική Διαχείριση του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με το University of Kent , και το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, μιας και κατέχει διδακτορικό τίτλο (Ph.D) στο Τουριστικό Μάρκετινγκ. Από το 2014 ασχολείται και με την ανάπτυξη του Προγράμματος εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς στη Διοίκηση και Οργάνωση Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Ταυτόχρονα , είναι συνιδρυτής του OpenTourism αλλά και Ακαδημαϊκή Υπεύθυνη των Θερινών Σχολείων Τουρισμού του Πανεπιστημίου Πειραιώς σε συνεργασία με 3 Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια .

Τέλος, ασχολείται και με την επιχειρηματικότητα, είτε ως συνιδρυτής της CVexperts, είτε διδάσκοντας στο Μεταπτυχιακό της Αγροτικής Επιχειρηματικότητας στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, είτε ως Ακαδημαϊκή Υπεύθυνη του CoLab Academy από το CoLab Workspace, τον πρώτο φορέα συνεργατικής καινοτομίας και νεανικής επιχειρηματικότητας με πολλά πετυχημένα παραδείγματα (εδώ «γεννήθηκαν» τα επιτυχημένα εγχειρήματα taxibeat, bugsense, openfund).

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search